Geir Knædal med et nybygg bak seg

Byggmagasinet

Plankebyen 2023

Fargerike samarbeidspartnere:

– Vi har bare gode erfaringer.

Når byggmester Tom Ole Fjeld trenger malertjenester, ser han til en annen lokal mester i faget. – Vi har samarbeidet med Geir Knædal på smått og stort i over seks år og har bare gode erfaringer, sier han.

– Geir og gutta glemmer aldri kunden når de er ferdige med jobben. Hvis vi lurer på noe i etterkant, stiller de alltid opp, forteller Tom Ole Fjeld.

Den erfarne Fredrikstad-byggmesteren er tydelig på hva han mener er viktig når de velger samarbeidspartnere.

– De er faglige dyktige, konkurransedyktige på pris og ikke minst veldig enkle å forholde seg til. Det siste er kanskje det aller viktigste for å kunne opprettholde et godt samarbeid over tid, mener han.

"Som mesterbedrift setter vi kvalitet og fagkunnskap høyt. Det betyr at vi alltid skal levere på høyt faglig nivå, uansett hvem kunden er." - Geir Knædal, malermester

Mangeårig samarbeid

Siden de samarbeidet første gang i 2016, har Malermester Geir Knædal vært førstevalget til Byggmester T.O.Fjeld.

– Vi fikk både et positivt inntrykk og et godt tilbud. Siden har vi bare hatt gode erfaringer med dem, forteller Tom Ole.

I dag bruker de firmaet på alle sine prosjekter.

– Vi samarbeider fast både på mindre rehabiliteringsjobber og når vi bygger nye eneboliger. De gjør alt av malerarbeider, både innvendig og utvendig.

"Geir og gutta glemmer aldri kunden når de er ferdige med jobben. Hvis vi lurer på noe i etterkant, stiller de alltid opp." - Tom Ole Fjeld, byggmester

Fartstid siden 1986

Malermester Geir Knædal AS er et velrenommert firma, etablert i 1986 av mannen med samme navn. Bedriften har i dag fem ansatte med mange års erfaring innen malerfaget.

– Som mesterbedrift er vi opptatt av kvalitet og fagkunnskap. Det innebærer at vi alltid skal levere på høyt faglig nivå uansett hvem kunden er, sier Geir.

Kundene finner vi både i proffsegmentet og privatmarkedet. For Geir og kollegene er veiledningen i forkant like viktig som utførelsen.

– Målet vårt er alltid å hjelpe hver enkelt kunde til å ta det riktige valget, enten det handler om farger eller løsninger. Da har vi gode forutsetninger for å få et resultat som alle vil bli fornøyd med, tror Geir.

Allsidige fagfolk

Geir og kollegene er ikke bare faglig dyktige. De er også veldig allsidige. Enten du har et stort eller lite prosjekt, tar de gjerne hele jobben – enten det er ute eller inne.

– Vi gjør ikke bare alle typer malerarbeider, sparkling og det som hører med. Vi utfører også alt innen tapetsering og gulvbelegg. I tillegg har vi godkjenning for våtrom.

Nå som våren er i anmarsj, hører Geir gjerne fra deg som har planer for huset utvendig.

– Utvendig maling krever gjerne mer forarbeid, avhengig av om det er tre eller mur. Her er det ekstra viktig å sjekke tilstanden og få en vurdering på hva som skal til for å få et godt resultat, anbefaler han.

Annonse hos Fredrikstad Blad

0